Hoikassa. Sateiden tauottua pienesti tottista ja ketteryystelineisiin tutustumista. Riva oli paikkamakuussa samaan aikaan.

Aloitin seuraamissuoralla. Kenttä on Lakille uusi ja se varmaan luuli että mennään maastotreeniin... pää pyöri siihen malliin. Kuitenkin se piti seuraamispaikkansa hyvin ja kyllä se kontaktikin parani loppua kohden.

Sitten käytiin telineillä: tikapuut, putki, keinu ja liikkuva silta. Tikapuilla mulla oli aluksi nami kädessä houkuttimena ja silloin Laki sähläsi jalkojensa kanssa. Kun jätin MM:n neuvosta namin pois, koira pysyi tikkailla ja käveli niitä varmasti. Keinulla ja liikkuvalla sillallakaan ei ollut varsinaista ongelmaa, mutta mun pitää muistaa että eihän Laki tiedä että sieltä ei saa hypätä mistä vaan alas. Yhtään sitä ei näyttänyt hirvittävän alustojen liike. Putkessa nyt tietenkään ei ollut mitään ongelmaa, onhan se pari kertaa mennyt agilityputken :D Tämä osio vaikuttaa meille helpolta, täytyy vaan säännöistä tarkistaa missä kohden tulee pysäytykset ja missä saa käyttää käskyjä!

Palasin vielä seuraamiseen joka nyt menikin paremmin. Sitten otin pari luoksetuloa melko lyhyeltä matkalta. Ekalla kerralla Laki tuli eteeni seistä öhvöttämään, siitä autoin kädellä oikeaan asentoon. Toisella kerralla se jäi matkalla empimään menisikö sittenkin moikkaamaan Rivaa... mulle tuli kiire saada se luokse ja otin vähän juoksuaskeleita taaksepäin. Käsiapu myös. Huomaa ettei olla juurikaan treenattu tätä vähään aikaan...

Lopuksi vielä henkilöryhmäntapaista, ryhmässä myös koira (Arttu). Ekalla kerralla meni loistavasti mutta mentiin ottamaan uudelleen... nyt Laki jäi katsomaan Arttua. Vähän tästä hihnalla muistuttelin mutta sitten oma ajoitus oli pielessä kun samaan aikaan pysähdyin ja koira tuli ensin liian eteen ja sitten vinoon, voi kökkö. Mentiin sitten vielä kolmannen kerran ihan suoraan läpi, tämä oli sitten ihan ookoo.