Petin lupaukseni enkä vienytkään Lakia kaupungille. Kurja minä! Tällä viikolla pidän lupaukseni kuitenkin. Sensijaan kävimme agilitykisoissa parikin kertaa. Laki oli innokkaana tekemään uusia tuttavuuksia sekä koirista että ihmisistä. Radalla kiitäviä koiria se katsoi tarkkaavaisesti - ehkä pelottavankin tarkkaavaisesti. Ei haukkunut eikä rimpuillut sylissäni, katsoi vaan herkeämättä. Haluaakohan se isona agilitykoiraksi?

Kynsien leikkuu sujui tänään jo helpommin. Vaikka omat kädet ovat jälleen naarmuilla, ei Laki tapellut kuin etutassujen ajan, itse asiassa viimeisen takatassun sain leikattua niin että Laki oli ihan "vapaasti". Ja tietysti juuri tuosta tassusta leikkasin hermoon... vaan ei neiti siitä välittänyt ollenkaan.

Huomasinpa sitten että Lakilla on päässä patti. Se on ilmeisesti peruja siitä kun Hessu kurmuutti Lakia joitakin viikkoja sitten: ilmeisesti luuhun tullut kolhu on sitten kuitenkin tehnyt pysyvän jäljen :( Yhtään se ei arista eikä sitä huomaa kuin tietystä kulmasta katsoen ja tietysti päälakea sivelemällä. Täytyy muistaa sanoa siitä lääkärillekin, vaikka tuskin tuo aivotoimintaan vaikuttaa kuitenkaan.