Omassa pihassa, lunta oli satanut jonkun verran.

Ihan ekaksi hierrettiin sitä kauko-ohjausta. Ei toimi, ei. Tai siis läheltä toimii mutta kauempaa ei. Välillä nousee tosi täpäkästi - tai oikeastaan aina kun nousee niin ihan valtavan terävästi ja ryhdikkääksi - mutta välillä makailee maassa sen näköisenä että "ollaan tätä paikkamakuuta treenattu, vaikka kuinka siinä hillut, en nouse". Kuitenkin taas yhden huomion tein: käsimerkillä ei ole mitään merkitystä. Pelkkä suullinen käsky riittää, Laki ehkä jopa reagoi siihen paremmin kun ei tarvitse ihmetellä heiluvaa kättä. Tehdään nyt sitten ilman käsimerkkiä ja lyhyeltä matkalta.

Nouto. Pidin vasemmassa kädessä nakkia jolla palkkasin Lakin heiton jälkeen. Yritin sitten käskeä sen noutamaan kun keskittyisi (=patoaisi) mutta ei oikein onnistunut, suu pysyi auki ja hetkittäin vinkuikin. Siitä huolimatta sekä meno että tulo vahvalla laukalla.

Luoksetulo. Laitoin takapalkan salaa taakse ja otin pysäytyksen. Ihan niin terävästi ei pysähtynyt kuin viimeksi, mutta hyvin silti - ja oli ihan pöllämystynyt kun yritin vapauttaa taakse. mentiin sitten yhdessä sinne syömään ne nakit.

Välissä leikittiin taas karvapatukoilla, Laki oli hyvin mukana joskin sen murina häiritsee minua.

Sitten mun olikin lopetettava treeni lyhyeen, sillä koko aamupäivän kipristellyt maha äityi niin kipeäksi että tuskin pystyin kävelemään. Ei muuta kuin työterveyden kautta päiväunille, ihan olin taju pois. Nukkumisen jälkeen olo oli vähän parempi, toivottavasti menee helpolla ohi. Työterveydessä kyllä sanoivat tänään olleen erityisen monta mahatautipotilasta.