Activan pihassa. Häiriötä oli kovasti ja yritin pitää treenisession mahdollisimman tiiviinä ettei halu haahuiluun kasvaisi.

Seuraamista, taas sillä taktiikalla että aluksi lyhyitä pätkiä ilman palkkaa ja kun koira siinä parantaa, palkkaa. Hyvin meni. Nyt mulla enimmäkseen oli ne makupalat taskussa, ei siis käsissä, ja silti Laki alkoi "vaatia" sitä palkkaa multa. Voi kun mä vaan osaisin olla sössimättä tätä!

Eteenistumista, nyt sillä kädet ylhäällä taktiikalla. Laki nyt tarjoaa itse "ylevää" asentoa, täytyy vaan varoa ettei tule vahvistaneeksi "orava-asentoa" eli etujalat ilmassa. Se myös mielellään "sitoo" mun jalkaa etujaloilla. Eikä mulla ole hajuakaan miten sitten häivytän noi kädet tuosta ylhäältä...?

Maahanmenoja. Ensin pari hyvää, sitten Laki alkoi tarjota istumista. En oikein tiedä miksi. Helpotin sitten käskemällä istumisesta maahan, sen jälkeen meni taas suoraan seisomisesta. Outo juttu.

Istumassa pysymistä. Pysyi hyvin, kunnes lähdin viereltä juosten liikkeelle, sitä ei sitten kestänyt. Otin tämän uusiksi mutta juoksin todella rauhallisesti ja hitaasti. Sitten pysyi taas hyvin. Hyppelyitä ja pyörähdyksiä kesti kyllä. Kaksi settiä kummassakin 5 välipalkkaa.

Sitten leikkiä, leikkiä... :)