JATtilassa sitten tokokertausta, koe lähestyy kovaa vauhtia. Ja kuten niin usein ennenkin (olen muuten sanonut tämän aika usein viime aikoina), juuri ennen koetta kaikki menee pieleen.

Ensin seuruu. No, niin ja näin. Hyvä ilme ja asenne mutta sikamainen edistäminen ja  välillä jopa eteeni poikittaminen. Aaarghh!

Sitten luoksetulon stoppia takapalkalla. Monta toistoa, ehkä liian monta? Siis joka kerta Laki tuli pidemmälle ja pidemmälle käskyn jälkeen. vaikka laitoin takapalkkaa enemmän ja enemmän... ja se tiesi, suorastaan näytin sille että siellä on palkka... ja pysähdyksestä vapautettuani sen se kyllä heti kääntyi ja meni sinne palkalle. Joku tässä nyt mättää ja pahasti?

Ja mättäminen jatkui kun otin liikkeestä seisomista. Kerta toisensa jälkeen Laki joko käveli vaan mukana tai sitten se meni maahan. Jos autoin käsiavulla se kyllä pysähtyi mutta viimeistään kun kävelin sen taakse, se alkoi kääntyä. Juu, palkkasin sitä välillä aika montakin kertaa heti pysähdyksen jälkeen mutta silti tämä ei alkanut onnistua, ei ollenkaan.

Olisin halunnut vielä jatkaa, vaikka muilla liikkeillä, mutta nakit loppuivat kesken. Ehkä niin oli hyväkin.