Lakin tämän aamun ohjelmaan kuului sitten istumisia. Nopeapalkkaisia mutta laki tarjosi niin nopeasti myös maahanmenoa että sai olla tarkkana ettei nappula lennä väärällä hetkellä. Käsiapua joutui siis käyttämään joka kerta vaikka tein varmaan 50 toistoa.

Iltapäivällä Haapaniemen pallokentällä Laki aloitti narupalloleikillä. Yllättävää, se alkoi heti leikkiä ja kun sitten hetken päästä laitoin pallot taskuun ja jatkoin treenin merkeissä, se pysyi hyvin luonani ja oli heti valmis töihin!

Ensin eteenistumisia. Nyt sain ihan reilusti siirtää kädet pois. Muutaman kerran Laki käänsi päänsä katsoakseen Askoa mutta näilläkään kerroilla se ei itse siirtynyt paikaltaan, ja käänsi päänsä heti takaisin kun sitä puhuttelin.

Sivulletulot olivat jo hienoja takapään lennätyksiä, joskin vielä kömpelyyttään asento jää vähän vajaaksi. Kivaa silti että penikka yrittää :)

Seuraamisissa taas niitä liikkeelle lähtöjä ilman imuutusta, palkka vaihtelevasti 1 - jopa 8 askeleen päästä! Upeeta mahtavaa! Pysähdyksissä istuminen oli vähän vaikeaa tai sitten vaan tuuppaan makupalan koiralle liian alhaalta ja liian nopeasti. Sehän on aika iso jo ja mun täytyy oikein nostaa kättä jotta Laki joutuu kurkottamaan.

Lopuksi vielä palloilla pelehtimistä, taas Laki leikki heti eikä lopettanut kesken vaan olisi jatkanut jopa kauemmin kuin minä. Kerran se kävi pikaisesti Askon luona mutta takaisin tullessaan oli heti pallon kimpussa.

On kai se nyt uskottava että se taannoinen leikkimättömyys oli sitten vaan joku ikävaihe, nyt kun ongelmia ei tunnu olevan enää ollenkaan.