Parkkisenniemen Jarin jälkikurssin viimeinen kerta. Jari itse oli tehnyt meille jäljen kun olin vielä agikouluttamassa. Jälki ehti vanheta n. 2 tuntia, se oli pari-kolmesataa metriä pitkä ja siinä oli ainakin yksi kunnon kulma, toinenkin vähän loivempi. Nostin jäljen tieltä.

Laki oli taas jäljennostossa kiihkeänä ja olisi singonnut polulle. No, sehän ei voi tietää mille jäljelle sen kuuluisi lähteä ja koitin pysyä kylmäpäisenä. Ja nostihan se sen oikean jäljen myös :) Alkupätkä meni vähän seilaamalla mutta ensimmäisen esineen jälkeen laki rauhottui jäljelle ja teki tosi hienoa työtä! Kulmasta se pyyhkäisi vähän yli mutta korjasi nopeasti itsensä jäljelle. Samaten kun yhdessä kohtaa jälki sivusi jotain ihme rojuläjää, Laki kävi tarkastamassa läjän mutta jatkoi oma-aloitteisesti jäljelle. Jari kehuikin sen kykyä hakeutua itse takaisin oikealle jäljelle vaikka se herkästi tarkisteleekin harhoja ja muita hajuja. 

Kaikki esineet nousivat ja loppujälki meni muutenkin todella tyylikkäästi,se ainakin näytti siltä että mikään mahti maailmassa ei saa sitä lopettamaan jäljestystä. Totuuttahan me emme tiedä, mutta toivoa sopii.

Harjoittelua nyt vaan jatketaan samaan malliin, riittävästi palkkaa oikeasta jäljestä ja sitä jäljelle lähtemistä pyritään vahvistamaan.