Polleparkin treenit. Nyt ei enää harjoiteltu yksittäisiä esteitä vaan kaikki kolme erillistä harjoitusta olivat esteiden yhdistelmiä:

Pujottelu - muuri. Otin ensin pelkkää pujottelua makupala-alustalle liinassa ja nämähän tietenkin menivät hienosti. Sitten vietiin makupala-alusta muurin taakse (avustaja valmiina ottamaan namin pois tarvittaessa) ja vähän hetsasin Lakia ennen kepeille lähetystä. Se teki pari aloitusvirhettä joista sain sen kutsuttua takaisin, sitten se pujotteli todella hyvällä vauhdilla mutta karkasi toiseksi viimeisestä välistä muurille. Koska se huomasi tehneensä virheen se rymisteli muurin nurin... Näistähän ei palkkaa tippunut ja kyllähän se sitten onnistuikin kun en ihan niin paljoa hetsannut. Jotenkin olisi kuitenkin saatava tuo pujottelu varmemmaksi. Lakihan selkeästi sen osaa, se ei vaan viitsi tai malta tehdä sitä loppuun. Vinkkejä?

Hyppy - puomi - hyppy. Lähtö hypyn takaa oli vaikeaa, sillä Laki meinasi karata (ja karkasikin monesti). Palkka oli puomin alastulolla, ja apuohjaaja tietysti otti sen pois jos Laki lähti luvatta. Tämä sai aikaan sen, että kun se sitten meni luvalla, se jäi himmailemaan puomin alastulon puoliväliin.. no, onneksi saatiin onnistuneita toistoja joissa Laki malttoi lähdön, teki hienon stopin alastulolle ja tuli sitten vauhdilla sen kolmannen hypyn. Menin muutaman kerran sinne hypyn taakse sillä aikaa kun Laki seisoi kontaktilla, mutta paras vauhti tuli kun annoin lakin suorittaa puomin edellä ja sitten nappasin sen mukaan kun tulin kohdalle.

Pidempi harjoitus suoritettiin kahdella kierroksella: rengas, aita, putki A:n alla, aita, 90 kurvi ja aita. Toisella kierroksella viimeisen aidan sijaan käännyttiin takaisin A:lle. Ekalla kierroksella ei laitettu makupala-alustaa mihinkään vaan päätin palkata kädestä. Laki irtosi hienosti putkeen vaikka en ehtinyt kovinkaan lähelle sitä saattamaan. Putkesta ulostulo oli kuitenkin hitaampi koska olin sitä ottamassa kasvotusten vastaan, siispä kokeilimme niin että otan sen ulos olemalla itse selin, näin se tulikin lujempaa.

Toisella kierroksella se A tuotti päänvaivaa. Lakihan huomasi että sinne vietiin palkka, ja se karkasi putken sijaan A:lle. Lisäksi se karkaili lähdössä, ja karattuaan se taas huomasi tehneensä väärin ja sujahti renkaan välistä.. Siispä mun piti lähdössä olla tarkempana ja menin vähän edemmäs ottamaan sitä vastaan jolloin pääsin vastaisella kädellä työntämään sen putkeen. Tämä meni kertakaikkisen hienosti ja siihen oli kiva lopettaa :)