Jääkylmässä tuulessa Killerillä, TT:n kanssa. lakin treeni oli tiivis paketti sisältäen seuraamista, sivulletuloja, eteenistumista, istumisia ja maahanmenoja sekä eteenmenon.

Seuraaminen oli ihan ok, on ollut "vietikkäämpikin" mutta toisaalta käännökset vasemmalle menivät upeasti. Eteenistuminen käsiohjauksella eteen tulo, sitten kädet pois ja hyvä, keskittynyt istuminen. Sivuille tuloissa tarvitsee selkeästi vielä käsiavun, muuten jää asento vajaaksi.

3 istumista ja 3 maahanmenoa (ensin maat sitten istut). Maahanmenoissa hieman hidasteli ehkä kylmän maan takia, mutta palkkasinkin heti kun kyynärpäät maassa. Istumiset hyviä lukuunottamatta viimeistä jolloin ensin meni maahan mutta nousi sitten istumaan.

Eteenmeno vanhaan tapaan: yhdessä purkki kentän laitaan, sitten hihnassa poispäin ja lähetyspaikalla (vajaat 20m) heti tuijotusta oikeaan suuntaan ja vihjesana, sitten irtipäästö, käsky ja käsimerkki. laki meni viivasuoraan mutta viiva oli hieman sivuun kupista ja oli hieman hämmentynyt, löysi kupin kuitenkin nopeasti katseella. talviaikaan pitäisi vissiin ottaa käyttöön värillinen kuppi, nythän meillä on ollut teräksinen.

Illalla kotona vielä noutokapulan maasta ottoja. Kuvittelenko vain vai pitiköhän se muutaman kerran kapulaa aavistuksen verran kauemmin?

Muuten, tänään onnistui kynsien "dremelöinti" ihan yksin. Laki antoi kiltisti hoitaa kaikki tassut, joskin toisen etutassun tultua valmiiksi se vähänkiljui,  rimpuili ja murisi, mutta lopetti aika nopsasti kun pidin vaan kiinni.