Muutaman päivän sairasloman jälkeen vähän tottistelua Killerillä, avustajana KN.

Aluksi seuraamista jossa jouduin koko ajan huomauttamaan kontaktin katoamisesta. Laki korjasi alkamalla nojaamaan... no olisin toki voinut sen antaa hieman katsella ympärilleen ennen kuin alan treenaamaan, olenhan ennenkin huomannut että se tarvitsee sitä.

Liikkeestä istuminen ja liikkeestä maahanmeno, molemmat hyvät ja palasin muutamien askelten jälkeen palkkaamaan.

Luoksetuloa niin että avustaja piti koiraa, jätin ilman käskyä ja poistuin 25-30 askeleen päähän. Eka kerralla vaan kävelin, toisella vähän hetsasin ja kolmannella taas vaan kävelin. Kaikilla tuli melko suoraan eteen ja istui heti, hieman himmasi vauhtia mutta taas toisaalta ei törmännyt. Edelleen olisi voinut tulla lähemmäs, mutta palkkasin sitten kiinni mahasta jolloin pieni vinouskin oikeni. Yhden kerran näistä sivulletulo, oli ihan ok.

Noutokapulalla otettiin vähän pitoharjoitusta. 700 grammainen tuntui Lakista selvästi painavalta... mutta piti ihan puhtaasti ja liikkuessani taaksepäin palautti sen heti varsin lähelle. Sitten otin pari heittoa pitäen koiraa kaulapannasta kiinni. Eka kerralla Laki toi reippaasti mutta kurvasi mun taakse... äsken oltiin otettu sitä pitoa juuri toisinpäin ja Laki vissiin ajatteli että samoin päin nytkin? Lievä blondi! Toisen heiton onnistuin sitten heittämään heinikkoon missä varmaan oli ällöä kakkaa ja muutakin rojua... piti mennä nostamaan kapula hiekalle ennenkuin se kelpasi. Tästä toi ihan hyvin.

Lopuksi otettiin kosketusalustalle läpsyjä, alusta oli ruudussa ja matkaa pidennettiin n. 5 metristä 15 metriin. Tämä oli Lakista hurjan kivaa!

Vielä on maha lieruna, mutta parempaan päin kuitenkin. Eilen ja tänään annoin riisiä ja n. 1/3 annosta nappulaa.