Aholaidassa ittekseen treenailemassa. Kentällä oli vähän lunta (ei aurattu) mutta nyt se ei näyttänyt haittaavan, en kuitenkaan ottanut maahanmenoja sen takia.

Seuraaminen oli vallan mainiota. Tein siksakkia eli käännöksiä molempiin suuntiin, palkat pääasiassa heti käännösten jälkeen, välillä pysähdyksestä välillä liikkeestä. Ja olinpa tosi tyytyväinen Lakin seuraamiseen! Se piti upeasti kontaktin ja oli tiiviissä, hyvässä paikassa koko ajan :) Nyt alkaa tuntua siltä että tästä saattaakin tulla jotain!

Hyppyä treenattiin niin, että heitin namin esteen yli ja sitten kutsuin luoksetulokäskyllä takaisin. Muutaman kerran meinasi kiertää mutta nätisti ohjasin sen esteen kautta takaisin. Menohypyillä pari kertaa kolisteli mutta se ei näyttänyt haittaavan. Hyppy oli kolme lankkua. Lopussa oli muutama ihan täydellinen "kokoneinen" suoritus, joskin menohyppyyn tarvitsee sen lentävän namin, ei lähde pelkällä käskyllä vielä.

Tuossa samalla tulikin treenattua eteenistumisia ja siitä myös sivullesiirtymisiä. Ei moitittavaa.

Lopuksi eteenmeno, yhdessä namipurkki kentänlaitaan ja sitten paluu ja lähetys. Ekaa kertaa vaadin Lakia ottamaan katsekontaktin ennekuin lähetin. Tai en nyt tiedä voiko puhua vaatimisesta, mutta siis odotin että se vilkaisee minuun ja siitä sitten lupa lähteä. Kaksi kertaa tehtiin näin, eteenmenot oli vauhdikkaat ja suorat.

Kahdella pallolla leikittiin. Nyt sössin itse sen maastaottamisongelman: Laki oli juuri sulkemassa suutaan pallon ympärille (joka siis oli maassa) kun aloin heilutella toista... tajusin vasta sekunnin murto-osan liian myöhään. No, vetoleikkiä kuitenkin ja pallon vaihtoa aina välillä.