Noukassa, sateesta johtuen hiekalla. Seuraamista alkuun. Jälleen sadetta "pelkäävä" Laki piti katsettaan alempana kuin normaalisti, muuten seuraaminen ihan ok ja erityisesti käännöksiä tein, kaikki hyviä.


Jättöliikkeet: Istuminen vähän hidas, maahanmeno hyvä. Seisominen varma.

Seisomisen koiran viereen palaamisia sitten. Nyt ei ollut puhettakaan istumisesta ennen aikojaan, mutta näissä en käynyt kovin kaukana vaan keskityin siihen edessä ja vierellä häärimiseen. Hyvin silti edistyy.

Hyppyä yritin ottaa ratapöllillä. No eihän Laki oikein hahmottanut sitä hypyksi, lisäksi kun käskin sen seisomaan "esteen" taakse, se alkoi haukkua mulle :o. Eikä olisi pysynyt niillä jalansijoillaan millään. Toisaalta, se ei tupannut istumaan mitä se teki eilen, eikä se nyt varsinaisesti vastaan kävellyt, lähinnä siirsi toista etujalkaa.

Sitten kertauksena jättöliikkeet. Istumiseen tarvitsi nyt useamman käskyn. Luulen että tuo seisomisharjoittelu nyt teettää istumiselle vähän takapakkia, eihän se siis auta kuin harjoitella molempia. Maahanmeno ja seisominen jälleen loistavat, kävin ihan (toko)koematkan päässä ja hyvin pysyi. Kokeilin myös loppuperusasentoa tuohon, selkeästi Laki tarvitsee vielä sellaisen avun että en mene ihan sen viereen palatessani, niinpä se "seuraa" käskyllä joutuu vähän siirtymään ja samalla ottaa istuvan asennon. Sekä maasta että seisomisessa. Tämä on niitä asioita jotka tarvitsevat miljoona toistoa ennenkuin menevät niin takaraivoon että tulevat automaattisesti kuitenkin ilman ennakointia.

Luoksetulo vielä, jätin Lakin istumaan. Eka kerralla meinasi lähteä perään, sitten hoksasi mistä on kyse. Luoksetulo nopea, suora ja tiivis! Ihanaa! Vielä pelkkä istumaan jääminen niin että palasin koiran luokse. Ok.