Saviolla. Sateinen keli, pieni tuuli alueen vasemmalta puolelta. Vain kaksi maalimiestä ja ajattelinkin ottaa sitten vain kaksi pistoakin ettei vahvisteta sitä jo löytyneiden ihmisten kiinnostavuutta... mutta hätä ei lue Lakia (heh, minkä vitsin murjaisin :D).

Ajatuksena oli ottaa peräänjuoksuina, pitkälle matkalle kuitenkin. Laki kävi taas metsään mennessä ihan intopinkeenä ja veti remmi suorana, eikä malttanut tietenkään käydä pissalla. Maalimiehen perään sen päästettyäni se lähti hienosti tänttäränttäämään, mutta sitten oli pakko pysähtyä pissalle ja vähän rapsuttaa kaulapantaakin. Kävelin vähän lähemmäs mutta Laki jatkoi omatoimisesti eteenpäin, joutui vähän etsimäänkin ihan lopussa ja iloinen löytö.

Toiselle puolelle maasto oli aika paljon peitteisempää. Jälleen Laki lähti ihan innoissaan, mutta kun tuli pusikkokohtaan erehtyi suunnasta ja alkoi pyöriä. Tällä puolella oli lisäksi myötätuuli, eikä pentu paralla ollut mitään käsitystä mihin suuntaan sen olisi pitänyt edetä. Sitkeästi se teki töitä kuitenkin, ja kun kävelin itse kohti maalimiestä Laki kuitenkin pysyi mun edellä ja löysikin sitten.

Koska tuo edellinen oli niin vaikea Lakille, päätin sitten ottaa vielä yhden ja käyttää siihen ääniapua = Hei-huutoa. Tämä maalimies ei myöskään mennyt ihan niin syvälle vaan jäi n. 30 metriin. Laki oli taas remmi suorana valmiina eikä todellakaan olisi tarvinnut mitään ääniapua, mutta huutelin nyt kuitenkin varmuuden maksimoimiseksi, samallahan tuo Hei-huuto sai positiivisen merkityksen :)

Laki sitten eteni ihan yksin koko matkan lähelle maalimiestä, joutui siellä vähän etsimään/paikallistamaan mutta nyt tuuli oli suotuisa. Tämä viimeinen pisto onnistui siis loistavasti, minä seisoin keskilinjalla niin kauan että pentu oli maalimiehen sylissä. Ja olin aikas ylpeä!