Lakilla alkoi viikonloppuna juoksut joten agit on nyt sitten tauolla, kohtahan me lähdetään reissuun joten tauko tuli juuri sopivaan aikaan. Nyt kuitenkin tottista vielä ennen lomaa - sain tokokoepaikan vielä marraskuulle jonne lähdetään sitten tosissaan yrittämään sitä koularia.

Jostain syystä kuitenkin aloitin tällä kertaa metallikapulalla - ja sehän ei sitten noussut maasta ei millään. Otin taas "pakko"-asenteen kun se usein Lakilla toimii, eli käskin painokkaasti ja pidin sitä kiinni ettei pääse poistumaan paikalta.  Juu, kyllä se otti kapulan kun avasin sen suuta mutta vapaaehtoisesti ei. Ei millään. Vaikka pidin minkälaisia bileitä kun se kapula oli siellä suussa (ja se kyllä pysyy suussa kun sen sinne saa). En käsitä miten sen ottaminen voi olla niin vaikeaa.

No muutama toisto puukapullalla väliin, nämä meni mainiosti ja väliin myös seuruuta joka sekin oli mainiota. Eli onneksi tuo taistelu tuolla metallilla ei vaikuta Lakin muuhun tekemiseen.

Iltaruualla sitten ruokakupin tilalla oli metallikapula. Vähän aikaa Laki empi, sitten se katsoi kun muut syövät, sitten se nosti kapulan. Ja sai tietty ruuan.