Haapavedellä käydessä päätin testata mikä olisi koekunto kun oltiin kerran vieraalla kentällä.

Alkuun seuraamista, ensin pätkä hihnassa jossa muutama huomautus muualle vilkuilusta, sitten ilman hihnaa. Lähinnä pitkää suoraa vauhdin muutoksilla ja täyskäännöksiä. Seuraaminen oli varsin kelvollista, hetkittäin suorastaan erinomaista. Muutaman edistämisen korjasin ottamalla taka-askeleen ja Laki reagoikin näihin hyvin.

Jättöliikkeet: istuminen hyvä. Maahanmeno muutan hyvä mutta edisti juuri ennen käskyä ja siksi vino asento, tosin onhan se tehnyt näitä vinoja makuita vaikka ei ole edistänytkään.

Luoksetulon menin ottamaan suoran alusta. Vauhdilla tuli. Pikkusen himmaili askellustaan ettei törmäisi ja jäi sitten hieman vinoon eteen.

Noudot. Tasamaanouto ja hyppynouto ihan ok, tosin mun piti varmistaa karkaamattomuus makupalalla. Kerran kun en varmistanut ja Laki ei karannut kapulan perään, kehuin sitä sitten huikeasti! Tasamaanoudossa tuli taas ravilla mutta hyppynoudossa laukkasi reippaasti. Hyppy oli ehkä 80cm ja tähän teki tosi ilmavat hypyt.

A-estenoudon varmistin ensiksi juoksemalla vierellä, sitten ihan kokonaisena liikkeenä. Sitä rutiinin puutetta eli pientä räpiköintiä esteellä muuten ok.

Vielä yksi kapulan tuonti niin että jätin lakin istumaan kapula suussa ja menin kutsumaan. Tulihan taas laukalla :)

Eteenmeno. Pelkkä vihjesana ei riittänyt vaan Laki lompsutteli katsellen ympäriinsä. Kutsuin sen sitten takaisin ja hetsasin pannasta kiinni pitämällä, tämän jälkeen lähtikin hyvin eteen. Palkkaahan meillä ei kentän laidassa ollut vaan otin pysähdyksen. Laki kyllä pysähtyi mutta ei taas mennyt maahan ennenkuin sadannella käskyllä. Siitä sitten megasuuri palkkio kutsumalla mun luokse. Nyt täytyy kyllä hoitaa tuo maahanmenoasia kuntoon, samaten eteenmenot sillä tavalla että vierailla kentillä on jonkin aikaa aina palkka siellä kentän laidassa.

Muutenhan tuo alkaisi olla ihan koekunnossa :)