V-landialla eikä tietoakaan eilisestä epävarmuudesta. Edelleen koitin aktiivisesti välttää käsiapua seuraamisen pysähdyksissä ja sivulle tuloissa, ja silti ne useimmiten onnistuivat. Sensijaan itse seuraaminen oli tänään liian väljää, hihnassa toki hyvää.

Luoksetulo. Ensin lyhyeltä matkalta, hyvä eteen istuminen. Sitten koepituinen matka, tuli lujaa ja hyppäsi mua vasten, sitten istui vinoon oikealle. Lähelle kuitenkin. Korjasin suoraksi ja otin vielä kolmannen kerran. Nyt ei hypännyt vasten eikä ollut niin vino kuin äsken, hieman kuitenkin. Näiden jälkeen tein vielä yhden istumaan jättämisen jonka kävin palkkaamassa, vaikkakaan mitään ennakointia ei ollutkaan havaittavissa.

Nouto. Tasamaanoutoa, pidin koiraa hihnassa ja päästin sen sitten käskyllä hihnoineen noutamaan. Joskushan se on vikonut tuota jaloissa tulevaa hihnaa, mutta ei nyt. Parilla eka kerralla yritti varastaa, ei sitten enää. Kuitenkin paluut kapulan kanssa olivat ravia, joskin vaihtoi heti laukaksi kun vähän kehaisin. Sitä en kuitenkaan haluaisi.

Lopuksi vielä hyppynouto, esteenä agihyppy. Edelleen hihnan kanssa. Tämä olikin sitten kaikinpuolin hieno liike! vahvat hypyt, luja ote ja luovutus ihan suorassa ja lähellä! Siihen oli kiva lopettaa!