Lakin kanssa kokeilin seuraamista siten, että mulla oli broilerifile kokonaisena kädessä ja annoin sen järsiä siitä. Ei oikein toiminut, sillä broisku on sen verran sitkeää että Laki alkoi taistelemaan :D Ihan hyvää seuraamista saatiin silti aikaiseksi, nyt tein neliskantteja hieman pyöristetyillä kulmilla sekä juoksupätkiä.

Sitten jälleen noutokapulan kimppuun. Kun kapula oli maassa Laki tykkäsi pompottaa sitä etujaloillaan. Kun pidin sitä kädessä, se tuli etujaloillaan nojaamaan kapulaan. vahingossakaan ei yrittänyt ottaa kapulaa suuhun. Palkkailin kuonokosketuksista kyllä, mutta kun edistystä ei tunnu tapahtuvan, otin lopuksi muutaman ihan klassisen pitämisharjoituksen eli hihnalla estin koiraa peruuttamasta, laitoin kapulan suuhun ja rauhallisesti silittelin sitä ja kehuin. Irti käskyllä kapula pois ja pieni nami tilalle. Nyt Laki selvästikin malttoi rauhottua kun kapula oli suussa. Jätetään tämä taas hautumaan muutamaksi päiväksi.

Tänään Lakilla olisi ollut virtaa leikkiä vaikka kuinka kauan. Vaikka menimme treenin jälkeen vielä kävelemään niin että Lettukin tuli mukaan ja Laki tietysti temusi sen kanssa, tuli se silti tuon tuosta haastamaan minua leikkiin. Kiva!