Tänään otettiin parikin sessiota niitä samoja vanhoja tottisalkeita. 
Joka päivä niitä muulloinkin on treenattu, milloin enempi milloin vähempi :) Seuraamisessa Laki haukkoo sellaisella voimalla mun sormia, että veret lensi pikkurillistä :( iltatreenissä sitten viisaampana laitoin hanskat. Muuten tämä seuraaminen on tosi hyvällä mallilla, samoin siinä pysähdykset.

Eteenistuminenkin näyttää hyvältä, ja maahanmenoa aloin nyt vaikeuttaa varovasti niin että välillä en laitakaan kättä alas asti. Hyvin Laki hoksasi silti mitä siltä odotin, vaikka ensin yritti tassulla läpsimällä saada kättäni alemmas/auki. Vaan jos yritin muutaman tällaisen toiston perätysten, se alkoi tarjoamaan maahanmenoa istumisen kautta, ja sitähän en halua. Muutaman kerran se on myös turhautuneena lähtenyt pois ja se vasta huono juttu onkin. Siispä täytyy välillä tehdä niitä ohjaavampia maahanmenoja ja välillä näitä "vaikeutettuja".

Kosketusalustatreeni onnistuu jo niin että voin liikkua alustan ympärillä. Pitää muistaa käyttää käskysanaa jo tässäkin, se vaan tahtoo helposti unohtua...

Leikkiminen on nyt todella huolestuttavasti taantunut. En oikein vieraassa paikassa saa Lakia leikkimään ollenkaan, tai jos se ihan ministi taisteleekin niin heti ihan pienestäkin häiriöstä se lopettaa. Kotona se kyllä leikkii millä tahansa lelulla, ja illalla metsässä se tykkäsi vetää mun takin hihoja... Pitääkö mun ostaa Ringsport-takki ja alkaa palkata sitä itselläni :D No, leikki leikkinä, mutta neuvoja kaipaan tässä asiassa kyllä!

Ruokaa alan pikkuhiljaa vaihtamaan vähempirasvaiseen RC maxi Junioriin. Varmaan vikkonlopun jälkeen se on kokonaan vaihdettu.