Oman koulutusvuoron jälkeen otin Lakin kentälle kun siinä vielä oli joku vieraskin koira. Hirmuinen into autosta ulos tullessa käytettiin noutokapulan luovutusharjoituksiin jotka menikin hienosti, laki suorastaan tyrkytti kapulaa minulle. Sen perään yksi kokonainen nouto, muuten ok mutta edelleen palauttaa ravilla.

Luoksetuloa, pari kertaa takapalkalla ja pysäytyksellä. Ekalla kerralla näytin Lakille kunnolla että siellä takana on se palkka, mutta tämä meni ihan käsille tämä liike: Laki hidasteli tulossa ja venyi pysähdyksessä, sitten meinasi karata takapalkalle omine lupineen. Vapautin sen sitten kun se seisoi rauhassa paikallaan. Toisella kerralla pudotin palkan huomaamatta ja käytin vähän enemmän ääntä sekä kutsussa että pysäytyksessä. Tästä tulikin sitten hieno liike! Kolmas luoksetulo otettiin pk-tyyliin eli liikkeestä maahanmeno ja siitä luoksetulo. Ihan lopussa himmasi vauhtia muuten ei mitään moitittavaa!

Seuraamista henkilöiden ja koiran ympärillä. Laki ei olisi huomannut edes koko koiraa, mutta sen ohjaajan makupalapussin kyllä huomasi :D tuon yhden "katkoksen" jälkeen teki kyllä hyvää työtä.

Kaukoja. Kun aloitin koira vapaana, pystyin menemään kauemmaksi, jopa neljään metriin. Jos aloitin perusasennosta, Laki jumahti maahan ja kaksikin metriä tuotti ongelmia. Eli tässä lienee nyt kyse sen vahvasta paikkamakuusta. ES se sitten ehdottikin että mun pitäisi saada jotenkin kerrottua Lakille että tämä on eri liike jo ennen kuin jätän koiran maahan. Siinä varmaan piileekin talentin siemen, pitää ottaa ajatusmyssy käyttöön!