Pitkästä aikaa Koirakorvessa, MM oli myös. Satoi, ensin paljon, sitten vähemmän ja lopulta se loppui kokonaan. Lakin treenatessa taisi sataa vähän.

Ensiksi noutoja. Tasamaanoutoon meinasi karata, laitoin liinaan jolloin ei edes yrittänyt. Toisen kerran ilman liinaa. Molemmat muuten ok, mutta ravilla tuli paitsi toisella kerralla kun kehaisin sitä heti kapulan otettuaan vaihtoi laukalle. Hyppynouto (90cm) ok, menohypyllä pieni kosketus paluuhypyllä ei Tosin Laki joutui etsiskelemään kapulaa ruohikosta.... A-estenoutoon sitten karkasi ja kiersi esteen. Otin luovutuksen jatein autetun suorituksen, juoksin siis A-esteen vierelle ja heitin siinä vasta kapulan. Lopuksi vielä ihan kokonainen liike missä ei moitittavaa.

Sitten edestakaisin seuraamissuora. Tässä vaiheessa laitoin Lakin pitkään liinaan eteenmenoharjoitusta varten valmiiksi. Seuraamisessa olisi voinut pitää paremmin kontaktin, mutta kun katsekontakti laski se otti taaskosketuskontaktia, tätähän se on tehnyt ennenkin ja silloin tiedän että se on kummiskin kuulolla. En seuratessa sitten palkkaillut, ei heikentänyt suoritusta.

Eteenmeno viimeiseksi. Palkkakuppi oli ihan kentän päässä eli tosi pitkä matka. valmistelevalla osuudella Laki meinasi edistää, otin pysähdyksen ja aloitin askelten laskemisen uudelleen. Lähti hyvin, hiljensi sitten vauhtia niillä main missä yleensä tulisi maahankäsky, mutta jatkoi etenemistä oikealla linjalla ja sitten nähdessään kupin lisäsi taas vauhtia. Hyvä suoritus, näin pitkällä matkalla kun ei olla koskaan vielä tehtykään! Liina roikkui siis koiran perässä, haluan ettei Laki yhdistä liinasta milloin pysähdytään ja milloin ei.