Viihdekeskuksella. Saatiin vähän häiriötäkin (mitä toki tarvittais enemmänkin), en nyt tiedä onko viimeisenä päivänä ennen koetta viisasta tehdä häiriötreeniä mutta päätin että en välitä jos Laki vilkuilee ja koitan itse ottaa rennosti.

Seuraamisessa se tosiaankin vilkuili, mutta vähän önähdin ja se korjasi heti. Itse sueaaminen oli kuitenkin varsin kelvollista :)

Jättöliikkeistä seisominen ja maahanmeno, yhteen pötköön ilman välipalkkaa. Seisominen meni hienosti. Maahanmenossa tein sitten lyhyemmän kävelyn ja kun käännyin tulemaan takaisin, Laki nousi ylös.Käskin takas maahan ja kävelin uudelleen, nyt ihan kunnon matkat, enää ei ollut mitään ongelmaa. Se varmaan vain ennakoi palkkaa kun olen tätä palkannut aika paljon kauempaa.

Nouto. Häiriönoutokapulan heittelijä heitti juuri samaan aikaan kapulan kuin minäkin, ja Laki paineli hakemaan sen. No tämähän ei ollut koiran vika enkä tehnytkään asiasta numeroa, otin vaan väärän kapulan pois ja lähetin uudelleen. Hyvin haki, palkkasin luovutuksesta.

Luoksetulon pysähdystä pari kertaa. Toisella kerralla tulovauhti oli jo tosi hiljainen, mutta se ei haittaa kunhan pysähtyy. Tavoitteena siis huomisessa kokeessa on onnistunut pysähdys! Meillähän ei ole mitään mahiksia jatkaa tokoilua jos pysähtyminen kokeissa ei onnistu.

Kaukot. Vahvistin useita ekoja nousuja, kerran otin koko sarjan ja heti tarvitsi kaksi käskyä. Tällä kertaa ei kuitenkaan äännellyt. No, kunhan tekisi edes niin kokeessakin.

Otin loppuun vielä paikkamakuun (menin piiloon), ei ongelmaa.

Se on sitten herran haltuun huomisen kokeen osalta, ihan hyvin sieltä voi tulla se ykkönen hyvilläkin pisteillä mutta yhtä hyvin taas joku kolmostulos jos joku / jotkut liikkeet menee nollille. Täytyy ainakin itse keskittyä ettei tulis omien mokien takia pistemenetyksiä.