Noukan kentällä. Oli satanut vähän räntää, ja kenttä oli paikoin vielä jääluminen ja paikoin hiekkamutainen.

Seuraamisesta ei meinannut tulla mitään. Miniseuraamisissakin Laki saattoi ehtiä vilkuolemaan muualle tai väistelemään tai jätättämään... ja ne pienet pätkät kun oli hyvässä vireessä, edisti. Istumiset pysähdyksissä olivat pelkkiä kyykkäämisiä. Jopa imuutuksissa se väisteli märkiä kohtia :(

Nouto namikipolla. Tämä sentäs sujui hyvin. Pientä epäloogisuutta itseltäni, välillä kehuin pitkät pölinät ennenkuin "vapautin"  välillä taas vaan nostin jalan pois kupin päältä ja oletin että koira hoksaa että palkka on tarjolla. No, pääasia eli laukaten tuonnit kyllä onnistuivat. Asko toimi apuohjaajana ja heitti noin puolet heitoista, koiran puolelta eroa omaheittämiini ei ollut.

Istuminen. Ei niin ei. Toki jo tuon seuraamisen hankaluuden olisi pitänyt varoittaa minua tästä, mutta kokeilinpahan kuitenkin. Kaikki istumiset oli hitaita teinpä mitä hyvänsä. Lisäksi minä en osaa nakata makupalaa koiran pehvaa kohti vallankin josse istuu niin hitaasti etät ehdin kävellä 5 - 10 askelta eteenpäin.

Lopuksi meni seuraamista ottamaan kuivemmalle alueelle, ja täällä se sujuikin ihan hyvin. Tosin tuo edistäminen pukkaa mukaan heti kun laki piristyy. Koitin kuitenkin naksauttaa ja palkata aina mahdollisimman takaa.

Ehkä se siitä.