Kiirettä on pitänyt ja koirat ovat jääneet taas törkeän vähälle huomiolle. Tänään sitten vaan menin ihan varta vasten lakia treenaamaan pihalle. Toiset koirat riekkuivat aidan takana ja se kyllä häiritsi selvästi meitä molempia, mutta ihan mukavan treenin sain tehtyä.

Aluksi eteenistumista jossa Laki keskittyi ihan loistavasti! Nyt se alkaa olla sillä mallilla että tämän voisi liittää luoksetuloon, ainakin kokeeksi. vaan kun paikalla istuminen ei ole sillä mallilla... No, jos joskus saan jonkun kaverin mukaan treenaamaan, täytyy muistaa heti pyytää kiinnipitoapua.

Seuraamista sitten. Tämä on meistä molemmista kivaa, ja sen kyllä näkee. Otin välillä sivulle tuloja ja kun ne menivät hyvin, kokeilin vasemmalle käännöksiä pienellä käsiavulla. Laki käytti takapäätään heti ihan oikein, joskin se on vielä vähän holtiton ja saattaa kääntyä liikaa tai liian vähän. Mutta siis käsiavulla vain. Ilman käsiapua tehtiin vaan oikealle käännöksiä ja kaarroksia molempiin suuntiin, + pysähdyksiä.

Jokunen maahanmeno (näitä on tehty eilen ja tänään aamuruualla myös) mutta mikähän laiskuus muhun on iskenyt kun en saa aikaiseksi ottaa näihin mukaan sitä kestoa.. Nyt Laki menee taas maahan vaikka minä olisin missä asennossa, mutta aamulla kokeilin myös istumista, ja sehän sitten menee maahan... No, huomisesta alkaen otetaan taas istumiskuuri.

Lopuksi otin esille noutokapulan. Lakia ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Muutaman kerran se läppäsi kapulaa tassulla ja jos heitin, se kyllä juoksi perään mutta heti kun kapula pysähtyi, se ei enää ollut kiinnostava. Kun yritin tehdä samoin kuin Letulle silloin aikoinaan eli juosta noutokapula kädessä "tyrkyllä" koiraa karkuun, Laki tuli vaan muristen hyppimään minua vasten. Välillä otin lelun ja leikitin ja sitten uritin kapulalla samaa, ei auttanut. No, kokeillaan taas joskus. Onkohan tämä noutojuttu nyt sitten tälle koiralle se juttu mihin karahtaa kiville koko koeura?