Haapaniemen pallokentällä päivällä. Siellä ei ollut muita mutta ohitse kyllä kulki koiria joista jotkut jopa pysähtyivät ihmettelemään mitä teemme, no jospa jonkinlaisen tottistreenisiemen sain kylvettyä :D

Seuraamista. Ensin hihnassa sitten ilman. Lyhyitä pätkiä, aina jos kontakti katosi tein käännöksen oikealle. Laki kyllä skarppasi hyvin ja seuraaminen oli oikein täpäkkää. Täyskäännöksissä huomasin väljyyttä mutta tähän ei takerruttu nyt vaan sitten joku toinen kerta.

Jättöliikkeitä, istu ja seiso. Istuimnenhan on ollut hankalaa ja hidasta, siihen koitin etsiä lääkkeitä. Yksi syy hitauteen on varmasti epävarmuus, mulla on aika samanlaiset käskyt istumiseen ja seisomiseen (istu ja oota). Koitin nyt opetella käyttämään eri äänensävyjä: istuminen korkealla äänellä ja seisominen sotilaallisella, lisäksi käännän päätä istu-käskyn kanssa kohti koiraa ja seisomisessa taas vähän oikealle. Ainakin nyt näytti siltä että nuo avut tepsivät, koitetaan nyt vahvistaa niitä! Ja muuten, seisomisen kanssa ei ollut nyt mitään kääntyilyongelmia kun en siihen asiaan edes kiinnittänyt huomiota.

Pari liikkeestä maahanmenoa joista toiseen perään luoksetulo. Tuli suoraan ja lujaa mutta sitten viimeinen askel ei "mahtunut" mun ja koiran väliin joten Laki korjasi sen heittämällä pyllyä vasemmalle.

Lopuksi eteenmeno, tein sen nyt vastakkaiseen suuntaan mitä yleensä tällä kentällä, ja vihjesanan sanottuani laki alkoi tsiigailemaan taaksepäin! No, otin ihan pannasta kiinni ja näytin kädellä oikean suunnan. Valmistelevassa osuudessa vähän edisti mutat korjasi sitten itse oikeaan paikkaan - tästä heti lähetys. Suoraan ja vahvasti meni, sitten loppumatkasta alkoi pyöritellä päätään etsiskellessään palkkakippoa. Ei kuitenkaan kaartanut eikä oikeastaan edes hidastanut ja ihan suoraan edessähän se kippo oli joten hyvin tuli vahvistettua suoruus!