No eihän meidän (JATin) oma halli ole vielä valmis, ei lähimainkaan. Tosin nykyisenlaiset pakkaset houkuttavat muutenkin ajelemaan vaikka kauemmas lämpimään treenaamaan, niinpä me suuntasimme Kana-Areenalle.

Agihalli oli varattuna ja agia treenattiin. Halusin ennenkaikkea testata Lakin liikkumista erilaisella alustalla; KV-näyttelyn näytöksessähän se ei osannut pujotella maton liukkaudesta johtuen. Kana-Areenan kumirouhematto sensijaan piti tassun alla hyvin ja vauhtia piisasi, etenkin ne pujottelut olivat oikein vauhdikkaita!

Hyppyjä en kuitenkaan treenannut enkä varsinaista rataa, Lakin astutuksestahan on kulunut vajaat kaksi viikkoa ja vanha kansahan uskoo että narttua ei sovi hyppyyttää ennenkuin alkiot ovat tiukasti kiinnittyneet kohtuun. No, tiedä häntä, mutta varulta treenasimme vain kontakteja ja pujottelua vauhdikkailla sisäänmenoilla. Otin itseasiassa kutsuna kolmen hypyn hyppysuoraa mutta rimat maassa ja tästä ohjasin pujottelulle. Meni aikas hienosti! Noita lähtöjä meidän pitää alkaa treenata muutenkin, nyt Laki ei millään olisi pysynyt istumassa vaan mun piti laittaa se maahan että pääsin sinne kolmen hypyn taakse.

Kontaktit (kaikki) tein makupala-alustan kanssa, välillä siinä oli makupala välillä ei. Sinne se pysähtyy kun alusta on paikoillaan, muutaman kerran tuli liian pitkälle mutta kun sinnikkäästi menin viemään palkan alustalle, alkoi pysähdyksetkin olla 2on -2off. Mutta miten toteuttaa tämä sama ilman alustaa?

Loppuun leuilla leikkiä, ensin karvamötkölä, sitten softispallolla. Tällä kertaa pallo innosti enemmän kuin mötkö?!