Alavajan takana. Alkuun seuraamista hihnassa joka olikin aivan loistavaa :). Siitä kaikki jättöliikkeet joissa ei myöskään ollut ongelmia, mutta kolmannella kerralla valmisteleva seuraaminen oli väljää joten otin siihen väliin useamman oikealle käännöksen niin että oli taas tiiviimpi. 

Luoksetulon pysäytystä ensin vapaalla, nakkasin alakautta nakin joko heti tai sitten pikana pysäyttävän käsimerkin jälkeen. Pikkuhiljaa tässä otin etäisyyttäkin koiraan enempi niin ettei vaan jumiuduta samaan matkaan. Sitten kokonainen luoksetulo: jätin koiran istumaan mutta sepä oli painunut maahan ennenkuin käännyin. No, en nyt välittänyt siitä vaan kutsuin ja pysäytin, tarkoituksella 1/3 matkassa, ja Laki pysähtyi hienosti! Kävin palkkaamassa sen siellä ja jätin taas seisomaan, jatkettiin tästä kuten voi-luokassa elikkä maahanmeno sitten. Ei ongelmia siinäkään, wau! Kävin taas palkkaamassa koiran jonka jälkeen kutsuin loppuun. Tässä tuli sitten härö, Laki pysähtyi omia aikojaan tultuaan muutaman asekeleen, ja meni sitten siihen maahan. Kutsuin vaan uudelleen ja nyt tuli sitten vähän varovasti loppuun. Pitää olla varovainen sen kanssa ettei alakin ennakoimaan tuota maahanmenoa tuossa loppuluoksetulossa, helpostihan Laki esim. eteenmenoissa ennakoi pysäyttämistä.

Tunnarikapulalla noutoa: kävin viemässä kapulan ja pyysin Lakia noutamaan oma-käskyllä. Toisella kerralla Laki joutui vähän etsimäänkin kun aurinko killitti silmiin. Kapulan pureskelu on kyllä selvästi ongelma.

Eipä tällä kertaa muuta, keskiviikkona agilityssa tulikin kokeiltua odotellessa kaukojen seisomista nenäohjaamalla. Kaipa niitä voivoi-luokan liikkeitä tässä on vaan alettava harjoittelemaan tosissaan, siitäkin huolimatta että aikoisimme vielä avo-luokassa käydä. Pitää sitten vaan ennen koetta vahvistaa niitä eroja mitä kyseisessä luokassa tarvitaan. Ajattelin että kokeilen ilmoittaa jonnekin sisätokoon vielä ennen joulua mutta nythän me ei tiedetä miten juoksut tulee joten suunnitelma voi vielä muuttua - ja sittenhän tuleekin pitkä tauko.