KN:n kanssa Killerin parkkiksella. Aluksi leikitin Lakia lento-oravalla, Laki oli innolla leikissä mukana ja mun takkikin säästyi tällä kertaa ehjänä!

Sitten seuraamista naksun kanssa. Huh-huh, täytyy olla todella tarkkana naksautushetken kanssa, tuo kun ehtii pyöräytellä päätään vaikka minne. Liian pitkiä pätkiä otin taas, kun kerran häiriöitä näytti olevan olisi pitänyt palkkailla vaikka vaan sivullaolemisista. Mutta tuli toki hyviäkin seuraamispätkiä. Käytettiin KN:ää myös häiriöhenkilönä seuraamalla hänen ohitse molemmilta puolilta ja kääntyillen.

Sitten noutoa. kaksi kertaa jätin Lakin istumaan noutokpaulan kanssa, menin kauemmas kutsumaan. Vaikeuksia oli lähinnä siinä, että Laki meinasi heti tulla tarjoamaan kapulaa mun eteen, siis ennen ennenkuin ehdin lähteä liikkeelle... sitten myös oli vaikeuksia jäädä istumaan. Mutta itse tuonnit oli kyllä hienot: suorat, vauhdikkaat ja tiiviit :)

Hanskan nouto toteutettiin siten että jätin Lakin istumaan ja vein hanskan kauemmas. Kun tulin takaisin sen viereen ja pyysin noutamaan, se lähti vähän jolkotellen... kunnes huomasi hanskan, sitten lisäsi vauhtia. Tuonti tässäkin erinomainen.

Eteenmenoja. Ekalle kerralle makupalakippo oli ladattu valmiiksi. Ekalla lähetyksellä laki sitten vaan juoksi poikittain ja katseli missä palkka näkyy... otin sen takaisin ja vähän suputtelin korvaan "ruo..." johan tuli vauhtia! Laki juoksi ihan suoraan. En ole ihan varma missä kohti se näki palkkakipon, luulisin että se ei koiran silmissä ollut kauhean näkyvä (harmaa kippo moukuraisessa lumipenkassa). KN kävi lataamassa kipon niin että me oltiin toisessa suunnassa. Toinen eteenmeno oli loistava. Kolmannella kerralla otettiin sitten maahanmeno, nyt päästin pidemmälle kuin ennen. Hyvin Laki silti pysähtyi, mutta ei mennyt maahan ennenkuin annoin toisen käskyn.

Tämän jälkeen vielä yksi palkallinen eteenmeno. Tosin lähetys meni pilalle, Laki teki vaan pienen hölkkäkaarroksen... en tiedä ennakoiko se uutta pysäytystä vai huomasiko se alueelle tulevat kaksi koiraa? Kutsuin sen pois ja lähetin huolellisemmin, nyt meni taas suoraan ja lujaa.