Hollolassa P-Haun hallin kentällä. Tuomarina Anne Nokelainen.

Luoksepäästävyys: Laki meni vähän tuomaria vastaan, mutta vaikka tämä kuinka lellutteli ja silitteli ei Laki sortunut mielistelemään. 10.

Paikkamakuu. Lonkka-asennossa ja muutaman kerran kurkotteli hajuja ilmasta. 10.

Ennen omia liikkeitä edellisen koiran ollessa vuorossa tein vähän seuraamista ja vaadin tiivistä asentoa. Vähän leikittiinkin ja sitten vain oleiltiin hetki.

Hihnaseuraaminen. En muista mistä meni piste, itse olin tähän oikein tyytyväinen. 9.

Vapaanaseuraaminen. Jossain pysähdyksessä hidas istuminen ja toka täyskäännös vähän väljä. 9.

Liikkeestä maahanmeno. Annoin yhden käskyn ja jatkoin katsomatta koiraa vaikka huomasin että se saattoi jäädä seisomaan. Maahan se sitten oli kuitenkin mennyt viiveellä, näinhän se monesti tekeekin. 8.

Luoksetulo. Kohtuullinen vauhti, hyvä eteenistuminen. Sivullesiirtymiskäskyä noudatti viiveellä. 9.

Liikkeestä seisominen. Ennakoi istumisen kun tulin viereen. Muuten minusta se oli hieno liike. 8,5.

Hyppy. Kun liikkuri kysyi olenko valmis, vastasin ääneen "valmis" ja Laki tulkitsi tämän hyppykäskyksi. Vähän kuitenkin empi ennenkuin hyppäsi ja ehdin antaakin hyppykäsyn siihen. Seisoi esteen takana hyvin, mutta taas ennakoi istumisen kun menin viereen. "Armosta" 6.

Kokonaisvaikutelma 8,5. Hyvin tekee töitä mutta joissain liikkeissä pienet viiveet käskyn noudattamisessa ja taas joissain ennakointi. Nämähän on juuri ne ongelmat jotka olikin tiedossa, eli mitään varsinaista yllätystä ei kokeessa tullut. Ykköstulos 174,5 pistettä ja neljäs sija kuudentoista osallistujan joukosta. Olin kyllä hyvin tyytyväinen, vaikka olis se pokaalikin ollut kiva :)