Agilitytreeneissä kolmatta kertaa. Laki tuntuu tietävän jo mistä on kyse: kun se ekalla kerralla veti toisten koirien perään, nyt se veti esteille. Mille tahansa.

Ekaksi hypättiin pituutta. Laitettiin makupala-alusta aika  kauas, ja pyysin apuohjaajaa näyttämään koiralle alustaa ettei tarvitse etsiä. Hyvin irtosi ja hyvin hyppäsi, pidennettiin joka kerta ja viimeisellä loikalla oli jo reilun metrin pituuseste. Kovin vaivattomalta Lakin hyppy näyttää, se ei energiaa tuhlaa, mutta voimakas ponnistus sillä on sillä mulla ei ole mitään mahiksia pysyä vauhdissa mukana :D Ohjasin siis lähtemällä koiran kanssa suunnilleen yhtä aikaa.

Pussi. Pussi oli nyt kokopitkänä mutta avustaja piti sitä vähän auki. Lähettelin sivusta jo aika jyrkästäkin kulmasta ja eka kerralla palkkasin itse, sen jälkeen laitettiin makupala alusta jota kohti laki sai kiihyttää, ettei käänny minua kohti. Hyvin meni.

Pujottelulla otettiin jälleen avustajan kanssa vaan sitä ensimmäisen välin hakemista. Tätä täytyy nyt vähän pohtia, sillä Laki tuskin näkeekään pujottelukeppejä kun sillä on vaan avustajan naminkuva silmissä. Haluaisin sen oppivan menemään halukkaasti eka väliin, sitten varsinaisen pujottelun aion opettaa kotona kujalla. Mutta miten saada ahne koira hoksaamaan että ne kaksi keppiä on se juttu mistä palkka tulee?

Puomille kolme toistoa, avustajat vielä molemmin puolin ja hihnassa. Laki kuitenkaan ei edes yrittänyt venkoilla sivuun vaan tuli lujaa loppuun asti ja pysähtyi namialustalle, minä sain rauhassa juosta ohi. Seuraavalla kerralla voisi yrittää jättää namialusta pois ainakin yhdeksi toistoksi?

Lopuksi vielä pituushyppy, nyt ei lähettäminen onnistunut vaan Laki vilkuili sinne tänne ja sitten astui pituuden palikoille. Toisella kerralla taas ihan kunnon hyppy.