Aholaidan kentällä issekseen.

Rentoa seuraamista eli kokonaan ilman hihnaa. Aluksi tuntui etteihän tästä tule mitään, mutta kuitenkin melko pian se Laki skarppasi ja seuraaminen oli vallan mainiota. Se "vietikkyys" nyt vaan puuttuu mutta tehdään nyt tätä silti jonkun aikaa jotta saadaan varmuutta ja iloa suorituksiin.

Sitten noudon kimppuun. Edelleenkään en laittanut Lakia hihnaan mutta otin namin käteen heiton ajaksi eikä Laki karannut kertaakaan! Ekalla kerralla se myös palautti laukalla mutta sen jälkeen alkoi tulla ravilla.. ehkä otin ihan turhaan toistoja.

Seuraavaksi keskityttiin noutoon käyttöesineellä (hanska). Aluksi ota-pidä, sitten otin vähän taka-askeleita. Nämä meni oikein hyvin, sitten intouduin heittämään. Maasta otettuna laki ei saanut hanskaa niin hyvin suuhun kuin silloin kun annoin sen, niimpä otekin oli huono ja suu aukesi helposti. Lisäksi lumi ei tainnut tuntua kivalta.. ehkä joku kovempi esine olisi kuitenkin parempi. Muutama ota-pidä vielä ja siihen lopetettiin.

Eteenmeno olikin sitten fiasko. Laki kyllä toimi oikein ja hyvin, mutta varikset kävivät makupalapurkilla oikein laumoittain. Tämä johti siihen että palkkaa eteenmenosta ei tullut ja toisekseen Laki alkoi kyttäämään variksia... Tällä kentällä ei siis enää eteenmenoa treenata.