Kisojen jälkeen käytin tilaisuutta hyväkseni ja menin ottamaan pikku treenin ihanaiselle kentälle. Tietysti ensiksi kokeilimme noita Ruotsalaismallisia tikapuita. Laki meni ne reippaasti vaikka korkeutta on reilusti enemmän kuin Suomen PEKE-tikkaissa ja puolat ovat paljon harvemmassa. Muutaman kerran se lipsahteli kun piti taas liikaa kiirettä, mutta jatkoi reippaana ja meni pyydettäessä uudelleen. Paikallinen A-estekin kiivettiin muutamaan kertaan, se on loivempi kuin Suomessa tai en sitten tiedä oliko vaan säädetty jollekin harjoiteltavaksi? Ruotsissahan sitä ei (?) kansallisten lajien tottiksessa mennäkään mutta IPO:on se luonnollisesti kuuluu.

Otin sitten ihan perusseuraamista. lakissa oli kovasti virtaa ja se tuppasi edistämään ja hyppimään ylöspäin, mutta tein oikealle käännöksiä ja seuraaminen parani ihan niillä, ilman pakotteita. Kyllä sitä kehtasi esitellä, joskaan kukaan tuskin katseli kun olimme aika lailla kentän toisessa päässä.

Muutama liikkeestä istuminen, ekalla kerralla otin selkeän vaihtoaskeleen käskyn hetkellä, sitten ilman apuja. Hyvin meni.

Sitten luoksetuloa. Laki lähti tulemaan lujaa ja tuli sitten loppuun asti, hyppäsi mua vasten ja olisi jäänyt siihen pomppimaan jos en käsillä sitä olisi istumaan ohjannut. Toisella kerralla otin kädet valmiiksi avustamaan mutta silti se ensin hyppäsi, istahti nopeasti sitten kuitenkin. Muutama edessä-perusasennon vahvistamisharjoitus tähän päälle jotka menivät jo mallikkaasti.

Vielä pätkä seuraamista josta palkkasinkin patukalla. Sitten kokeiltiin hyppyä. Tästä ei sitten meinannut tulla mitään. Este oli n. 60 senttiä korkea ja Laki hyppäsi sitä vasten tyhmän näköisenä, koko este meinasi kaatua. Muutaman kerran sitä hyppyytin, mutta joka kerta Laki ponnisti esteestä, niinkuin se ei tuosta korkeudesta muuten pääsisi! Jotenkin vaan se ei yhdistänyt estettä hyppäämiseen, vaikka oli samanlaista ennenkin hypännyt. Tätä en toivonut kenekään näkevän :D

Kentän lähistöllä oli ilmeisestikin ampumarata josta kuului lähes koko ajan laukauksia. Laki ei näitä ollut kuulevinaanakaan.