Etsintätreeni huvipuistossa. Yksi maalimies pressulla peitetyn rakennuksen sisällä. Portista päästin Lakin etsimään, tietysti se kävi tarkastamassa viimekertaisen paikan mutta jatkoi sitten etsimistä varsin laajasti. Se kiersi sen verran laitteiden takana että en ihan nähnyt missä se meni, kun yllättäen huomasin sen olevan pressuoven luona haistelemassa. Olin itse aika kaukana enkä siksi voinut tukea koiraa, ja se kääntyikin tuolta pois. Sen jälkeen Laki alkoi "juoksentelemaan" elikkäs todennäköisesti paikallisti maalimiehen, mutta koska ei osannut / uskaltanut mennä pressun välistä sisään, alkoi purkaa itseään juoksemalla. Näinhän se teki ekoissa umpipiilotreeneissäkin joku aika sitten.

Kun sitten menin itse raottamaan pressua, Laki sujahti rakennukseen sisälle. Tuli kyllä nopeasti poiskin katsomaan mihin mä jäin, mutta meni sitten uudelleen ja alkoi haukkua. Ekat haukahdukset vähän ihmetyttivät koiraa itseään kun "huoneessa" kaikui, mutta kun ääni vahvistui, sai PT palkata.

Otin vielä vahvistukseksi toisen lähetyksen tuolle samalle piilolle: PT meni koiran nähden pressuovesta sisään ja minä päästin Lakin kohta perään. Nyt ei ollut ongelmia sisälle menossa, myös sisällä liikkuminen oli varmempaa (maalimies oli pidemmällä rakennuksen sisällä). Haukkukin oli alusta asti hyvää.