Polleparkissa AL:n vetämät treenit. Ryhmän piti olla möllitasoinen mutta radassahan oli haastetta meille ihan riittämiin. Muutama kohta oli ohjauksellisesti vaikea jo siksi, että tajusin että minulla ei ollut hajuakaan miten Laki liikkuu, siis edellä vai perässä,  kääntyykö se ja hakeeko esteitä. No selvisihän tuo mutta ensimmäisellä kierroksella se tosiaan meni ns. "minne sattuu".

Toisella kerralla otin kouluttajan hyvistä neuvoista vaarin ja aloin ohjata koiraa. Ja tämä sujui jo suorastaan loistavasti. Vähän meidän "tasapainoa" haittaa tuo Lakin vahva putkivetoisuus, mutta kyllä minä sen sitten muillekin esteille sain kun tosiaankin ohjasin. Laki näyttää itse hakeutuvan esteille ja jos en ole sille kertonut mikä on seuraava este, se valitsee sen itse - ja tuolloin se yleensä on se putki tai joku kontakti joita ei nyt tällä radalla ollutkaan. Radan loppuun laitettiin namirasia jonne Laki imikin sitten loppusuoralla ihan mukavasti.

 

Omaharjoitteluna oli puomi, keinu ja pari hyppyä sekä pikkupätkä keppejä sisäänmenoharjoituksia varten. Näillä ei ollut ongelmia. Kontakteille laitoin namialustan.