Viikkoaksat, tällä kertaa koutsin kanssa. Ratana iloinen hyppis missä pääsi vedättämään ja vauhtia hettiin sitten pikku kikoilla lisää. Ryhmäläisten kanssa olimme yhtä mieltä siitä että tällaisia treenejä tarvitaan jotta agility pysyy kivana, jos aina vaan väännetään väkisin tiukkaa mutkaa ja haltuunottoa, alkaa sekä koirien että ohjaajien motivaatio kärsiä.



1-4 suoraa vedätystä. Päivi huomautti että vaikka vedätän kepeillä, en saa jättää Lakia liian kauas taakse, kepeillä se ei enää lisää vauhtiaan vaan innostuu ennemminkin siitä että olen sitä kannustamassa vieressä.
4-hypylle vastakäännös toimi hyvin mutta kun otettiin toistoja kääntyi ainakin Laki ihan hyvin myös ihan peruskäännöksellä. Sitten vaan putkikäskyä päälle. 
Putkelta kannatti hakea n. putken ja muurin puolivälistä niin ei ajautunut turhan lähelle seuraavaa putkea. 9-putkesta haltuunotto käsi putken suulla sai aikaan todella tiukan käännöksen, siitä pieni linjaus 10:lle ja 11 piti hypätä hyvin viistosti. 
Muurille 15 piti mennä saattamaan ja taas vastakäännös toimi hyvin. Yhden kerran kokeilin normaali käännöstä tähän, Laki ennakoi ja kääntyi ennen muuria! Loppusuoran päähän laitettiin namikuppi houkuttimeksi. Lakihan ei juurikaan kääntyile kyselemään vaan etenee kyllä mutta ei tuosta namikupista mitään haittaakaan ole.

Erikseen käytiin läpi keinun harjoituksia. Hetsausta keinun päähän, palkkaa loppuun ohjaajan ollessa ns. muualla ja Laki pääsi kokeilemaan keinua pöydältä. Se menikin tämän niin lujaa että vähän itsekin säikähdin. Henkilökohtaisesti haluan että oma koira on hieman varovainen keinun kanssa, mutta toki, saisihan se suorittaa sen omatoimisesti ja ripeästi. Lakin ei tarvitse pysähtyä keinun lopussa mutta nyt kun siellä oli palkkaa, se tarjosikin pysähtymistä, luonnollisesti.