Viimeinkin pallokentät alkavat olla sulat! Ah niin ihanapohjainen Haapaniemen pallokenttä oli yhdessä päivässä sekä sulanut että kuivunut. Sinne siis.

Lakin kanssa kävin suurinpiirtein kaikki tokon avo-luokan liikkeet läpi. Hyppyä ei ollut joten se jäi tekemättä, enkä tehnyt kaikkia liikkeitä kokonaisina, mutta sen verran että tunnen että kyllä sen kanssa kehtaa kokeeseen lähteä.

Seuruu oli aika mukavaa. Pidin lakia aluksi hihnassa jotta sain sitä ohjattua tarkemmalle paikalle. Tämähän tepsikin ja lopussa tehtiin oikein nättiä seuraamista myös ilman hihnaa, jopa vasemmalle käännökset onnistui!

Jätöt maa ja seiso. Molemmat täpäkästi. Muutaman kerran kertasin paluuta viereen kun meinasi ennakoida perusasentoa molemmista asennoista.

Nouto. 700 grammaisella kapulalla. Ekalta heitolta palkkasin heiton jälkeen. Nosto hyvä mutta palautus ravilla. Luovutus vähän väljä. Toisella kerralla lähdin peruuttamaan kun lähetin koiran hakemaan ja se tulikin sitten laukalla, mutta ei vieläkään niin voimakkaasti kuin joskus. Plääh.

Luoksetulon pysäytystä. Ihmeen hyvät, kaksi kertaa. Pysäytys käsimerkillä, vissiinkin...? Sitten erikseen eteentulemista. Lyheltä matkalta ei edelleenkään tule laukalla, lisäksi eteenistuminen oli vähän väljä ja kerran jopa vino.

Kaukot. kerran jouduin antamaan uuden käskyn ylösnousemiseen. Tein aika pitkään vaihtoja mutta välillä kävin koiran luona palkkaamassa. Etäisyyttä se 5m, ainakin.

Lopuksi vähän leikittiin karvapatukalla.