Saarenmaalla ihan ittekseni, edelleen kuuma...

Alkuun seuraamista pitkästä aikaa vähän enemmän. ja ei se taito ole mihinkään kadonnut, laki vaan parantaa mitä pidempään seuruuttaa. No, en kovin pitkiä pätkiä ilman palkkaa seuruuttanut mutta ihan kohtuullisia kuitenkin.

Noutoa otin tasan kerran: 750 grammaisella ja hypyn kautta. Oli niin hyvä suoritus kaikin puolin etten kehdannut edes kokeila mitään muita variaatioita. 

Hyppyä sitten tokon tyyliin. Ja voi pyhä sylvi miten se istuminen on vaikeata! Laki pääsääntöisesti istahtaa vasta toisella käskyllä. Miksi ihmeessä? Otin pelkkää istahtamista lähietäisyydeltä myös ja taas hypyn kanssa. Ja joka ikisestä istumisesta se sai palkan. Mikä ihme tässä mättää?

Luoksetuloa pysäytyksin. Hyvät oli pysähdykset, käytin nyt joka kerta sekä kättä että ääntä. Muutama loppuluoksetulo myös, selvä vauhdin himmaus lähelle tullessa. Olisi kai se liikaa vaadittu että kaikki onnistuisi...

Kaukoa, lähietäisyydeltä (1-2m) namikädellä ohjaten. Ei virheitä eikä ennakointia. Koitin tehostaa käskyjä hengityksellä, Lakihan reagoi siihen kyllä hyvin.