Wanhan Woimalan nurtsilla aamupäivällä. Jälki n. 25 metriä pitkä, makupalatettu joka askeleelle nappuloilla niin että nappuloita oli samassa klöntissä muutamia. Pääasiassa palkat olivat kantapäiden kohdalla mutta välillä keskivaiheilla jalkapohjaa. Myötätuuli, loppupalkkapurkki sopivasti ojan reunassa peitettunä kuivalla irtoruoholla.

Laki lähti taas hyvin itsenäisesti jäljelle. Muutaman askeleen jälkeen meinasi rynnätä yhden yli, tästä pysäytin ja Laki jäi taas seisomaan ja katselemaan muualle. Siitä odoitin seuraavaa jälkeä ja lähti hyvin jatkamaan. Tämän jälkeen ainoa kerta että se nosti päätään oli kun Asko tuli ihan viereen ajamaan kuorma-autolla. Sillä kertaa Laki jatkoi itse samasta jäljestä mihin oli jäänyt. Muuten vaikak pari (huom. vain pari!) kertaa jouduinkin sitä pidättelemään kun aikoi "loikata", sen nenä pysyi alhaalla ja mahdoton nuuskutus kävi. Hieno juttu!

Viimeisenkin askeleen namit söi rauhassa, sitten tuli loppupalkalle. Kuono tökkäsi kippoa, heti sen perään tuli tassu ja läppäsi! Sittenhän koira kääntyi katsomaan mua mutta se ei minua haittaa.

Että kyllä se pahalta näyttää jotta tuo taitaa oppia tämän(kin) homman... :)