Noukan nurtsilla, ruohonlaikkuri pörräsi vieressä ja jokunen ihminenkin siinä kävi pällistelemässä. Yllättäen Laki ei enää välitä siitä leikkurista, hieno juttu! Ihmisiäkin se vain vilkuilee mutta ei keskeytä tekemistä.

Seuruu oli aika hyvää, hetkittäin vähän nojasi mutta ne on niin pieniä hetkiä etten siitä välitä, kunhan ei varsinaisesti estä kävelyä (eli kunhan pysyy sopivan takana).

Luoksetulon stoppeja "vapaalla", tässä ne stoppikäskyt (=käsimerkit) tulee valitettavan lähellä, luulen että Laki alkaa hahmottamaan pysähtymispaikan vakioksi eikä niinkään tottele käskyä. Tässä voisi olla apua jos olisi apuohjaaja joka palkkasi takaa, koiran saisi menemään kauemmas?

Noutoa. Itse noudot hyvät ja vauhdikkaat, mutta ensimmäisen kun palkaksin vauhdista niin sen jälkeen luovutuspaikka oli täysin hukassa. Nyt pitää vähäksi aikaa unohtaa tuo vauhtipalkkaus jotta saadaan kokeeseen korrekti luovutus.

Hyppy entiseen malliin, eli istuminen hidas mutta yhdellä käskyllä kuitenkin. Vahvistin sitten pelkkää istumista muutaman nakinheiton verran. Hypyltä takaisintulot hyvät, tuli tiiviisti eteen istumaan.

Kaukot. Pari kertaa siitä viidestä metristä pelkkä istumaannousu. Onnistui :)